По време на дефилетата за есен-зима 2010-2011 стилистите представиха прически с естествена визия, много женственост и сексапил.
Едни от най-масово показаните прически бяха със спусната дълга коса.
В много от колекциите манекенките дефилираха със спуснати коси в различни варианти.
Нека разгледаме по-подробно:
Дълги прави коси:
подобни прически показаха: Anna Sui, Carolina Herrera, Narciso Rodriguez, Peter Som
На фона на доминиращите през последните години обемни прически правите коси изглеждат стилно и много елегантно.
Подобна визия се постига с изправяне на косата.
Стилистите на Anna Sui представиха права коса с естествено падащи около лицето кичури:
А при Carolina Herrera видяхме затъкнати зад ухото прави коси:
Повече обем:
Спусната коса с повече обем показаха стилистите на Versace, Gucci, Zac Posen
Обема тръгва от корените на косата:
А в долната част кичурите падат в свободна каската около лицето:
Романтични вълни:
Прически със свободнопадащи къдрици показаха стилистите на 3.1 Phillip Lim и Zac Posen:
Идеален вариант с естествена визия за чупливи коси:
Елегантен безпорядък:
Рошави прически с разбъркани в артистичен безпорядък кичури показаха Emilio Pucci, Roberto Cavalli, Burberry Prorsum:
Стилистите на Burberry Prorsum представят една съвсем естествена визия:
А Roberto Cavalli показаха рошави прически с обем в горната част:
Ретро прически с много обем показаха и Rochas:
при Cloe виждаме спуснати коси с подвити краища:
и асиметрични прически с дълги бретони:
Впрочем дълъг бретон на една страна показаха и стилистите на Alexander Wang в прически с прави лъскави коси.
При Marc Jacobs дългите бретони са представени с рошави прически с разхвърлени в артистичен безпорядък кичури коса:
Както виждате стилистите залагат на естествената визия в прическите за дълга коса за новия сезон. На нас, почитателите на модата остава само да се грижим добре за косата си.
Ново:
Дълга Коса Тенденции Пролет/Лято 2012
Маслинов хляб със суроватка
-
[image: Маслинов хляб със суроватка]
Онези от вас, които си правят домашно сирене от прясно мляко, сигурно
знаят, че суроватката е остатъчен продукт, който...
0 comments:
Публикуване на коментар